گالری تصاویر - دکتر مسعود آیتی

بيمار خانم ٥٨ ساله كانديد تعويض مفصل زانو (پروتز زانو),رهايي از رنج درد و ناتواني در راه رفتن تنها بعد از ١٢ روز بعد عمل (بخيه ها تازه كشيده شده )كنگره انجمن جراحان ارتوپديبيمار اقاي ٧٠ ساله كه با شكايت زانو درد شديد ،عدم توانايي در راه رفتن و كارهاي روزمره مراجعه نموده كه با تشخيص داده شده بيمار دچار آرتروز و ساييدگي مفصل شديد به همراه آن انحراف زانو نيز ميباشد.
(عمل تعويض مفصل هر دو زانو و رهايي از درد و ناتواني )٤٨ ساعت بعد از عمل تعويض مفصل هر دو زانو 
48 hours after total knee Replacementرهايي از درد و ناتواني و كارهاي روزمره تنها هفت روز بعد از عمل تعويض مفصل هر دو زانو ‏Relief from pain and disability after only seven days knee Replacementممنونم از همه ...بيمار خانم ٦٥ ساله كانديد عمل تعويض مفصل هر دو زانو ،بهبودي كامل بعد از٧ روز از عمل جراحيبيمار اقاي ٦٥ ساله 
١٢ روز بعد از عمل تعويض مفصل زانوبيمارخانم ٦٨ ساله 
دو ماه بعد از تعويض مفصل هر دو زانوبيمار خانم ٦٥ ساله ٦ ماه پس از تعويض مفصل هر دو زانوآقاي ٤٦ ساله با بيماري در فتگي مادرزادي هيپ وكوتاهي اندام تحتاني راست مراجعه كرده ،كه پس از تشخيص تحت عمل جراحي توتال هيپ قرار گرفته است .
عكس قبل و بعد از عمل جراحيبيمار خانم ٦٠ ساله 
دو هفته پس از عمل جراحي تعويض مفصل زانو (پروتز زانو)بيمار خانم ٦٥ ساله ،حدود يك ماه بعد از عمل تعويض مفصل زانواقاي ٧٠ ساله با پروتروژن هيپ راست تحت عمل جراحي توتال هيپ و گرفت استابولوم قرار گرفتهبيمار خانم ٦٧ ساله 
٢٧ روز پس از عمل تعويض مفصل زانو 
#دكتر آيتي فوق تخصص ارتوپد
#تعويض مفصل زانو
#تعويض مفصل لگناصلاح پاي پرانتزي يا ژنوواروم
#جراح فوق تخصص دكتر آيتيتعويض مفصل هر دو زانو 
پس از حدود يك ماهبیمار خانم ۷۵ساله که ۱۵سال پیش تعویض مفصل شده وهم اکنون بدنبال افتادن درد زانو پیدا کرده که کامپوننت تیببا لوز شده وتحت عمل رویژن قرار گرفتهتعويض مفصل زانوانحراف شست پا را اصطلاحا هالوکس والگوس می گویند. هالوکس والگوس در خانمها بیشتر دیده می شود. این حالت زمینه ارثی دارد و در بالغین عوامل درد شست پامحیطی مثل کفش تنگ و پاشنه بلند آنرا تشدید می کند.اما نوعی از آن که در جوانتر ها دیده می شود کمتر به کفش تنگ ارتباط دارد.

در برخی از بیماریها مثل فلج مغزی هالوکس والگوس بیشتر دیده می شود. بررسی بیشتر با عکس رادیوگرافی ساده در حالت ایستاده انجام می شود.بر روی برجستگی استخوانی در زیر پوست کیسه کوچکی بصورت طبیعی وجود دارد که به آن بورس می گویند ولی با فشار کفش این کیسه التهاب پیدا می کند و دردناک می شود.

درمانهای طب فیزیکی ( غیر جراحی) انحراف شست پا
استفاده از کفش مناسب: نباید کفش فشار زیادی به شست وارد سازد. در مواردی می توان با چکش کاری روی چرم محل شست را گشادتر کرد.قرار نگرفتن محل دوخت و درز کفش روی شست: در برخی کفشها محل دوخت در سمت داخل و روی شست قرار دارد. باید توجه کرد که چرم به تدریج خود را تطابق می دهد و اصطلاحا جا باز می کند اما خط دوخت این خاصیت را ندارد. گاهی تنها توجه به این نکته بیمار را از درد پا نجات می دهد.

در کسانی که حرکت شست دردناک است بهتر است کف کفش انعطاف پذیری کمتری داشته باشد تا فشار روی مفصل شست کمترشود.استفاده از ارتوزها مثل لای انگشتی: در مواردی که شست به انگشت دوم فشار وارد می کند و باعث درد می شود لای انگشتی موثر است.در صورت قرار دادن لای انگشتی، باید توجه کرد که اگر اندازه کفش مناسب نباشد، خود لا انگشتی می تواند علایم بیمار را بدتر کند.روماتیسم مفصلی یا Rheumatoid arthritis یک بیماری است که موجب التهاب، درد و تورم مفاصل بدن میشود. این بیماری معمولا مزمن بوده و در دراز مدت میتواند موجب تخریب مفصل شود.

از هر صد نفر یک نفر در طول عمرش به نوعی به این بیماری مبتلا میشود. روماتیسم مفصلی میتواند زمینه خانوادگی داشته باشد. این بیماری میتواند در هر سنی بروز کند ولی معمولا در سنین بین ۶۰-۴۰ سالگی دیده میشود. روماتیسم مفصلی در زنان سه برابر شایع تر از مردان است.رويژن مفصل زانوتعويض مفصل،رويژن زانو،lcck zimmerتعويض مفصل لگنعمل تومورال،تعويض ديستال استخوان فمور،استفاده از الو گرفترويژن مفصل هيپ،خروج نيل اينترلاك ران و استفاده از لانگ استم 305 زيمراصلاح انحراف استخوان تيبيا ساق پاپروتز هيپ،توتال هيپ ارتروپلاستي،THA،تعويض مفصل لگندرد گردن و پیشگیری از ایجاد آرتروز گردن  درد گردن از شکایات شایع مراجعه کنندگان به متخصص ارتوپدی است.درد گردن علل مختلفی دارد که باید توسط پزشک تشخیص داده شود.دیسک گردن و آرتروز گردن شایعترین علل ایجاد کننده درد گردن هستند.بهترین راه پیشگیری از این بیماری ها تقویت عضلات گردن است.

قبل از انجام تمرینات به نکات زیر توجه کنید:

1.اگردچار دردهای تیر کشنده به اندام فوقانی  و بی حسی و گزگز شدن انگشتان هستید قبل از انجام ورزشها با پزشک مشورت کنید

2.تمرینات را بصورت منظم و دائمی انجام دهید.

اولین تمرین:

حفظ وضعیت طبیعی سر وگردن حین ایستادن و راه رفتن بسیار مهم است.قفسه سینه و سر و گردن را صاف نگه دارید و شانه را به عقب بکشید.اجازه ندهید سر وگردن به جلو خم شود.اگر از پهلو به سر و گردن نگاه کنید گوشها و شانه باید درامتداد هم قرار گیرند.

تمرین دوم

بر روی صندلی بنشینید .سر را در وضعیت طبیعی قرار دهید.کف دست را بر روی پیشانی قرار دهید و سر و گردن را به سمت پشت فشار دهید همزمان سعی کنید با سر به جلو فشار وارد کنید.دقت کنید که سر و گردن نباید حین تمرین خم یا راست شود و در واقع باید یک نوع انقباض در جا در عضلات گردن اتفاق بیافتد.این وضعیت را به مدت10 ثانیه حفظ کنید و سپس استراحت کرده و دوباره  انجام دهید(تا 10 بار) این تمرین را 5 بار در روز انجام دهید.این تمرین را از طرفین سر و از پشت سر نیز انجام دهید(طبق شکل). تمرین سوم

بر روی شکم دراز بکشید .سینه وشانه و گردن خود را بلند کنید و به عقب بکشید و سر را در این وضعیت به مدت 5 ثانیه نگاه دارید .این حرکت را 10 بار انجام دهید.در طول روز8 بار تمرین را انجام دهید(8تا ست 10تایی). تمرین چهارم

به پشت دراز بکشید و سر وگردن را بلند کنید .سعی کنید چانه را به قفسه سینه بچسبانید. سر را در این وضعیت به مدت 5 ثانیه نگاه دارید .این حرکت را 10 بار انجام دهید.در طول روز8 بار تمرین را انجام دهید(8تا ست 10تایی). تمرین پنجم

بایستید و در حالی که سر و گردن در وضعیت طبیعی قرار دارد شانه ها را به عقب بکشید و 20 ثانیه نگه دارید.این حرکت را 5 بار تکرار کنید.روزی دو بار این تمرین را تکرار کنید.درمان درد آرنج يا تنیس بازان یا tennis elbow
آرنج تنیس بازان در واقع التهاب محل اتصال عضلات ساعد به انتهای استخوان بازو می باشد.این بیماری یکی از شایعترین آسیب های ورزشی می باشد . (شکل ۱) بیمار اغلب از درد قسمت خارجی آرنج شکایت دارد.درمان شامل تزریق داروی ضد التهاب وانجام تمرینات ورزشی اختصاصی این بیماری است 
تمرین اول

یک وزنه سبک(دمبل ۱ تا ۲ کیلو)را در دست بگیرید ودرحالی که مچ دست صاف است ؛ آرنج را خم کنید و اندام را در این وضعیت نگه دارید(به مدت ۵ ثانیه) و به آهستگی آرنج را صاف کنید.این حرکت را ۱۰ بار انجام دهید .روزانه ۵ تا ۱۰ بار تمرین فوق را طبق شکل انجام دهید.(شکل۲)

شکل2

تمرین ۲

یک حوله را طبق شکل با دستان خود بگیرید و طبق شکل؛در دو جهت مخالف بپیچانید(شبیه حالت چلاندن پارچه!)این نرمش را 10 بار تکرار کنید وروزانه 5بار تمرین فوق را انجام دهید.(شکل 3)

شکل3

تمرین ۳

در حالی که آرنج صاف است با دست مقابل دست مبتلا را به پشت خم کنید و این وضعیت را به مدت 15 ثانیه حفظ کنید.این نرمش را 5 بار تکرار کنید.روزانه 5 تا 7 ست از این نرمش را انجام دهید(شکل4). تمرین ۴:

در حالی که آرنج صاف است با استفاده از دست مقابل دست را از مچ خم کنید این وضعیت را به مدت 15 ثانیه حفظ کنید.این نرمش را 5 بار تکرار کنید.روزانه 5 تا 7 ست از این نرمش را انجام دهید(شکل۵).درمان خار پاشنه والتهاب تاندون آشیل  خار پاشنه وتاندینیت آشیل یکی از شایعترین علل مراجعه بیماران به متخصص ارتوپد درد پاشنه و ناحیه پشت تاندون آشیل می باشد.بهترین راه درمان این بیماری فیزیوتراپی و انجام حرکات کششی است.

تمرین اول (towel stretch)

درحالت نشسته در حالی که زانوها صاف هستند با استفاده از یک کش ورزشی یا کمر بند سعی کنید پا را به سمت شانه بکشید و این وضعیت را به مدت 30 ثانیه حفظ کنید و 5 مرتبه تکرار کنید.این تمرین را 5 بار در روز انجام دهید.اولین ست این تمرین را صبح بلافاصله پس از برخواستن از خواب انجام دهید.

تمرین دوم(wall push up)

طبق شکل سعی کنید با دو دست در حالی که آرنج صاف است دیوار را هل دهید و این وضعیت را به مدت۳۰ ثانیه حفظ کنید.این تمرین را روزانه در ۵ ست ۳تایی انجام دهید.

تمرین سوم (calf stretch on step)

درحالی که لبه پله ایستاده اید و زانو کاملا صاف است  اجازه دهید به آرامی پاشنه (یک یا هر دو پاشنه) به سمت پایین رها شود.وضعیت را به مدت 20 تا 30 ثانیه حفظ کنید.روزانه 3 ست 6 تایی ازاین تمرین را انجام دهید.

تمرین چهارم

پا را بر روی یک بطری آب سرد یا نیمه یخ زده قرار دهید و به مدت چند دقیقه انرا زیر پای خود به جلو و عقب بغلطانید.3تا 5 بار این تمرین را انجام دهید.⛔️قورباغه اي يا W دبليو نشستن كودكان عوارض مختلفي در بدن آنها مخصوصاً در اندام تحتاني ايجاد ميكند. ♦️اين نوع عادت بد نشستن باعث ميشود تا مفصل ران در جاي خود به سمت داخل چرخش پيدا كرده و استخوان ران را نيز چرخش ميدهد.
♦️اين چرخش در مفصل لگن و به دنبال آن استخوان ران باعث ميشود شخص زمان راه رفتن پاهارا به داخل ميگذارد
♦️به مرور زمان تبديل به عادت شده و مفصل ران همچنان تمايل دارد به سمت داخل چرخش كند.پروتز هر دو زانواصلاح پرانتزي ساق پا#آرتروز
مفاصل مختلف بدن توسط سطوح صیقلی به نام غضروف پوشیده شده است، و توسط مایعی به نام مایع سیویل باعث می شود این سطوح راحتتر روی هم حرکت کنند.
بافت غضروفی فاقد عروق خونی بوده و تغذیه آن از طریق مایع مفصلی و استخوان زیری آن امکان پذیر است.
#آرتروز یا ساییدگی به بیماری اطلاق میشود غضروف سطح مفاصل از بین برود و خاصیت صیقلی خود را از دست بدهد.
این بیماری به قدری امکان دارد شدید باشد که غضروف استخوان زیر هم از بین برود،به گونه ای که دو استخوان به هم برخورد کند و چون استخوان سرشار از پایه های حسی است لذا هر گونه حرکت برای بیمار دردناک است.
 آنروز یا استیوآرتریت علل مختلفی دارد ولی مهمترین آن کهولت سن می باشد این حال اوام مداخله گری میل چاقی،سیگار، بیماریهای مزمن مثل رویارویی برترین و دیابت ،آسیب های رزاقی و غضروفی و... میتواند سن ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
که بیشتر در مفاصل زانو و لگن رخ میدهد بعد در طول زمان بقیه مفاصل را درگیر نماید.اصلاح پرانتزي بودن پا(واروس يا ولگوس)بيمار پروتز هر دو زانو بعد از دو سالتست ليگامان صليبي،مثبت بودن پارگي pclبيمار بعد از عمل aclسمت راست  زانوی طبیعی – سمت چپ زانوی دچار #آرتروزشكستگي لگنتعويض مفصل لگن،#سوال_یکی_از_بیماران

سیاتیک چیست؟

عصب سیاتیک  از جمله بزرگترین و طولانی ترین عصب ها در بین اعصاب  بدن می باشد  که در عین حال درگیری ان  می تواند برای بیماربسیار درد سرساز هم باشد.  عصب سياتيك که از ناحیه تحتانی ستون مهره ها و از مجاورت #دیسک های پایینی #کمر منشا گرفته و به سمت استخوان لگن و با سن امتداد می یابد و سپس از پشت ران وارد ساق پا می شود. 
عصب #سیاتیک  وقتی درگیر می شود ممکن است هر نقطه ای از عصب درد را نشان دهد در شرایطی که بقیه قسمت ها فاقد درد باشد. با توجه به اینکه رگ سیاتیک در پشت ساق پا به دو شاخه تقسیم می شود، یکی از پشت ساق پا به کف پا می رود ودیگری از کناره خارجی ساق و روی مچ پا می گذرد ، بنابراین ممکن است فردی دارای درد تنها در قسمت خارجی ساق پا و بدون کمر درد باشد اما علت ، درد سیاتیکی است.✅#تعویض_مفصل_زانو که به آن آرتروپلاستی زانو Knee arthroplasty هم میگویند نوعی جراحی است که با استفاده از آن سطح مفصلی استخوان های ران و ساق در #مفصل_زانو را با یک سطح مصنوعی جایگزین میکنند. مهمترین هدف تعویض مفصل زانو از بین بردن دردی است که در زانو براثر ساییدگی و #آرتروز، روماتیسم و یا تخریب سطح مفصلی ایجاد شده است. بدست آوردن دامنه حرکتی مطلوب در مفصل زانو و اصلاح تغییر شکل های ایجاد شده در #زانو از دیگر بکار گیری مفصل مصنوعی زانو است. ✅✅وقتی غضروف مفصلی زانو به هر علتی تخریب میشود حرکت مفصل دردناک شده و مفصل دچار خشکی و محدودیت حرکتی میشود. در این وضعیت میتوان با تعویض سطوح مفصلی حرکات مفصل را بهتر کرده و درد را از بین برد. عمل جراحی تعویض مفصل زانو یکی از موفق ترین اعمال جراحی است. در غالب اوقات مفصل مصنوعی زانو بیش از 20 سال عمر میکند.#سوال_یکی_از_بیماران ❓⁉️پارگى منيسك چيست وچه درمانهايى لازم دارد. #آرتروز #مفصل_زانو #تعویض_مفصل_زانو #آناتومی_زانو #زانودرد
بر روی گزینه انتخابی کلیک کنید
{{ titlereport }}

هشدار جدی: اگر شما صاحب اطلاعات صفحه با عنوان " دکتر محمد مهدی رحمانی " نیستید و یا اگر از طرف ایشان اجازه دریافت حساب مدیریت، ویرایش و حذف این صفحه را ندارید حتما و حتما با کلیک کردن در این قسمت از این بخش خارج شوید .

یک گزینه انتخاب کنید:

توضیحات خود را در این قسمت زیر بنویسید:

{{ titlereportfile }}



اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

شماره چهار رقمی پیامک شده را وارد کنید

{{vbazyabikardan2 }}

{{ messagebazyabi }}

کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} ارسال شد . در صورت عدم دریافت آن لطفا ابتدا {{counter}} ثانیه دیگر صبر کنید و بعد سپس می توانید مجدد امتحان کنید .
برای ارسال مجدد کد چهار رقمی به شماره {{bazyabikardan}} لطفا اینجا را کلیک کنید . . {{mesvaziatemobile }}
{{ meslogin }}
بخش ورود به سایت

اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ورود به سایت بروید و از آن قسمت وارد سایت شوید ولی اگر تاکنون در سیستم ثبت نام نکرده اید با کلیک کردن در این قسمت به بخش ثبت نام رفته و در سایت ثبت نام کنید .

ورود با شماره موبایل یا شماره ملی
ابتدا باید شماره موبایل خود را از طریق پیامک تایید کنید که برای انجام این کار باید روی دکمه زیر کلیک کنید